Ai nevoie de ajutor?

Intreaba-ne ce ti se pare util sa stii despre motouneltele si motoutilajele tale. Ce operatii de intretinere sunt necesare ca ajutoarele tale sa functioneze corect. Scrie un e-mail catre service@mestering.ro. Sau completeaza direct formularul de mai jos si te vom suna cel mai tarziu a doua zi lucratoare. Suntem o firma profesionista, cu o buna cunoastere a unei game largi de motounelte si motoutilaje. Colaboram pe lucrarea sau in regim de abonament.

Pentru ca suntem aproape

Activitatea  noastra consta in repararea motouneletelor si motoutilajelor pentru gradina. Asa ca ne-am ales o locatie aproape de… gradini și de harnicile unelte motorizate care ii ajută pe proprietarii lor, firme sau persoane fizice, de-a lungul integului an.

 

Am identificat aceasta nisa cu mai mult timp in urma, în calitatea de voluntar in unul din proiectele de vacanta, iar ulterior am studiat potentialul acestei idei și am dezvoltat-o pentru a fi cat mai aproape de nevoie… vecinilor. La ora actuala, nu exista pe raza Bucuresti-Ilfov niciun service general pentru echipamente de gradina, indiferent de provenienta lor.

Exista service-uri care functioneaza in Bucuresti. Ele de obicei sunt filiale ale unei firme producator sau importator al unui anume marci, care ofera service  doar pentru produsele achizitionate din reteaua  proprie, prioritate avand garantiile si serviciile post-garantie.

Mai există micii “liber-profesionisti”, care sunt de multe ori prea liberi in respectarea termenelor si a calitatii reparatiei. Pana la urma vrem garantie ca lucrarea va fi de calitate.

Pe zona de sud a tarii consideram ca nu exista un service multi-brand de dedicat tuturor echipamentelor, indiferent de provenienta. Si sunt foarte multi clienti care si-au cumparat utilajele direct din UE, noi sau SH.

Iar cele mai mari firme de amenajari spatii verzi se afla in Bucuresti-Ilfov si se confrunta cu aceasta problema acuta, a repararii utilajelor in timp real. Cu garantie!

Suna-ne rapid

Linia noastra de telefon e deschisa apelurilor privind solutiile de reparare si mentenanta a unei game vaste de motounelete si motoutilaje. Apelati cu incredere.

DISPONIBIL
Luni-Vineri: intre 9:00 – 17:00
Sambata: intre 9:00 – 14:00
Duminica: inchis
0748.141.904